ca
  • Rehabilitacio de cobert per a Celler, Baix Empordà
  • Rehabilitacio de cobert per a Celler, Baix Empordà
  • Rehabilitacio de cobert per a Celler, Baix Empordà
  • Rehabilitacio de cobert per a Celler, Baix Empordà
  • Rehabilitacio de cobert per a Celler, Baix Empordà
  • Rehabilitacio de cobert per a Celler, Baix Empordà
  • Rehabilitacio de cobert per a Celler, Baix Empordà
  • Rehabilitacio de cobert per a Celler, Baix Empordà

Rehabilitacio de cobert per a Celler, Baix Empordà

175 m2

Baix Empordà, Girona

2010

El cobert era una de les antigues quadres de vaques del Mas. La seva rehabilitació es deu a la voluntat de la propietat de destinar-lo, d’una banda, a un ús lligat a l’explotació agrícola i celler i, d’altra banda, a usos característics d’un habitatge com zona per àpats i rebost.

La rehabilitació pretén la integració amb l’entorn amb l´’us de materials tradicionals. Per la façana que tanca el celler , s’ha pensat amb unes portes corredisses fetes amb fusta vella recuperada i vidre que permetin entrar la llum a l’interior i obrir més o menys àmpliament segons convingui.

LA NOSTRA APORTACIÓ

El client volia un tancament singular per la façana del celler que es veu des de les vinyes. La varem realitzar amb fusta recuperada i vidre seguint el mòdul del tauló de la fusta , creant un parament amb reflexes i zones de llum que es pot obrir de formes diferents segons necessitats. L’obra encara no s’ha executat.