ca
  • Nou laboratori per a mancomunitat, Vilafranca
  • Nou laboratori per a mancomunitat, Vilafranca
  • Nou laboratori per a mancomunitat, Vilafranca
  • Nou laboratori per a mancomunitat, Vilafranca
  • Nou laboratori per a mancomunitat, Vilafranca
  • Nou laboratori per a mancomunitat, Vilafranca
  • Nou laboratori per a mancomunitat, Vilafranca
  • Nou laboratori per a mancomunitat, Vilafranca
  • Nou laboratori per a mancomunitat, Vilafranca
  • Nou laboratori per a mancomunitat, Vilafranca
  • Nou laboratori per a mancomunitat, Vilafranca
  • Nou laboratori per a mancomunitat, Vilafranca
  • Nou laboratori per a mancomunitat, Vilafranca
  • Nou laboratori per a mancomunitat, Vilafranca

Nou laboratori per a mancomunitat, Vilafranca

250 m2

Barcelona, Vilafranca del Penedès

2006

Edifici nou situat en el recinte de la depuradora d’aigües a Vilafranca del Penedès.

Està organitzat en una planta a nivell del carrer i una altra planta en semisoterrani per aparcament i magatzems.

En la planta baixa s’ubica el laboratori amb les dependències d’administració i oficines al costat de l’accés. La circulació en tot l’edifici s’organitza per un passadís al voltant dels petits espais destinats a laboratori d’us comú. Els laboratoris específics se situen a l’altra banda del passadís. El funcionament propi d’algun laboratori fa que sigui totalment obert.

El joc de dos colors en l’acabat de la façana, alineat amb la rampa que parteix del nivell del carrer marquen clarament la zona d’accés a l’edifici en la cantonada.

LA NOSTRA APORTACIÓ

L’administració volia un projecte molt ajustat en quant a superfície i pressupost, però amb tot el programa funcional necessari per al seu funcionament. Durant l’execució de l’obra es va haver d’ajustar un altra cop el pressupost i es va canviar el sistema constructiu de la façana. El client va quedar molt satisfet amb el resultat final.