ca
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Valldoreix, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Valldoreix, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Valldoreix, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Valldoreix, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Valldoreix, Barcelona

Habitatge unifamiliar aïllat a Valldoreix, Barcelona

240 m2

Barcelona, Valldoreix

1994

L’habitatge s’ubica en el solar a la part més alta i d’esquena a l’accés per tal de guanyar privacitat i vistes a la zona d’estar, zona que correspon a la façana amb més obertures.

La casa s’organitza amb forma de “L” amb una diferenciació clara de zones de dia i de nit. Per salvar el desnivell es col·loca el garatge a la planta semisoterrani amb l’estudi connectat a l’habitatge.

El sistema constructiu de la casa és amb una paret interior de càrrega, per fora de la qual passen les instal·lacions. Posteriorment es projecta escuma de poliuretà i es realitza la paret de tancament, que en aquest cas és d’obra. La coberta és plana invertida.

LA NOSTRA APORTACIÓ

El client volia una zona de dia de grans espais molt diferenciada de la zona de nit, però propera, sense grans circulacions. El sistema constructiu implantat va escurçar molt el temps d’obra i va facilitar l’execució.