ca
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Les Planes, Sant Cugat, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Les Planes, Sant Cugat, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Les Planes, Sant Cugat, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Les Planes, Sant Cugat, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Les Planes, Sant Cugat, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Les Planes, Sant Cugat, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Les Planes, Sant Cugat, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Les Planes, Sant Cugat, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Les Planes, Sant Cugat, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Les Planes, Sant Cugat, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Les Planes, Sant Cugat, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Les Planes, Sant Cugat, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Les Planes, Sant Cugat, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Les Planes, Sant Cugat, Barcelona
  • Habitatge unifamiliar aïllat a Les Planes, Sant Cugat, Barcelona

Habitatge unifamiliar aïllat a Les Planes, Sant Cugat, Barcelona

310 m2

Barcelona, Sant Cugat

2008

Nova construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat composat en tres nivells adaptats al pendent del terreny. L’accés és al nivell superior , amb el garatge, la sala i la cuina. La planta acaba amb una gran terrassa amb vistes sobre la vall. La planta del mig, lligada a la sala amb una escala oberta , conté l’estudi i les habitacions. La planta semisoterrani ubica els serveis, instal·lacions i sortida a la part baixa del terreny on està l’hort.

Els patis que formen les façanes laterals doten a l’habitatge de privacitat, en contraposició a les grans obertures a la vall.

L’edifici incorpora les noves tecnologies de façana ventilada i coberta ventilada., el reciclatge de les aigües i la recollida de les aigües pluvials.

LA NOSTRA APORTACIÓ

El client tenia aquest terreny en pendent des de feia molt temps i no estava segur de que pogués anar be per fer una casa al seu gust. Vam començar treballant a nivell d’avant projecte amb espais diàfans i el client aviat va quedar convençut que la casa era possible.