ca

[su_heading] La nostra experiència [/su_heading]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

La nostra experiència

Irabé Projectes SL és una empresa amb personal qualificat que avarca totes les disciplines per poder oferir-li un servei de qualitat des de l’iniciï del projecte fins al final de l’obra.

Ens recolzem en les eines informàtiques com a concepte de desenvolupament del procés del projecte i l’obra. Coordinem tots els col·laboradors i implicats en el procés i informem al client en temps real de la trajectòria del seu projecte i obra sense que ell s’hagi de desplaçar.

El Nostre Equip

Rosa Bassols

Rosa Bassols

DIRECTORA TÈCNICA

Rosa Bassols
Rosa Bassols

DIRECTORA TÈCNICA
34 609 346 184

Sóc arquitecta superior. Em vaig llicenciar l’any 1984 a l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona. Vaig simultaniejar els estudis amb treball en diferents despatxos d’arquitectes i, en acabar els estudis, vaig establir el meu despatx professional, que he gestionat fins a l’actualitat. He treballat en més de 500 projectes entre obra nova i rehabilitació. L’any 2009, vaig cursar un postgrau per a la gestió de projectes en edificació homologat pel Project Management Institute (PMI). Tinc un caràcter dinàmic i pràctic i una sensibilitat femenina que aporta valor afegit als meus coneixements tècnics com arquitecta.
Cristina Bassols

Cristina Bassols

GERENT

Cristina Bassols
Cristina Bassols

GERENT
34 934 522 946

Sóc llicenciada en Ciències Físiques amb l’especialitat Física de la Terra i el Cosmos. Vaig realitzar els estudis a la Universitat de Barcelona i vaig acabar l’any 1989. L’any 1996 vaig realitzar el Màster en Logística i Producció a ICT. L’any 2005 vaig estudiar el Programa de Desenvolupament de Directius a l’ IESE . He treballat en càrrecs de direcció en diferents multinacionals, de la industria farmacèutica en el sector de la logística i de la qualitat. Tinc un caràcter obert i rigorós.