Nuestra experiencia

Irabé Projectes SL. es una empresa con personal cualificado que abarca todas las disciplinas para poder ofrecerle un servicio de calidad desde el inicio del proyecto hasta el final de la obra.

Nos apoyamos en las herramientas informáticas como concepto de desarrollo del proceso del proyecto y de la obra. Coordinamos a todos los colaboradores y otros implicados en el proceso y informamos al cliente en tiempo real de la trayectoria de su proyecto y obra sin que se tenga que desplazar.

Nuestro Equipo

Rosa Bassols

Rosa Bassols

DIRECTORA TÈCNICA

Rosa Bassols
Rosa Bassols

DIRECTORA TÈCNICA
34 609 346 184

Sóc arquitecta superior. Em vaig llicenciar l’any 1984 a l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona. Vaig simultaniejar els estudis amb treball en diferents despatxos d’arquitectes i, en acabar els estudis, vaig establir el meu despatx professional, que he gestionat fins a l’actualitat. He treballat en més de 500 projectes entre obra nova i rehabilitació. L’any 2009, vaig cursar un postgrau per a la gestió de projectes en edificació homologat pel Project Management Institute (PMI). Tinc un caràcter dinàmic i pràctic i una sensibilitat femenina que aporta valor afegit als meus coneixements tècnics com arquitecta.
Cristina Bassols

Cristina Bassols

GERENT

Cristina Bassols
Cristina Bassols

GERENT
34 934 522 946

Sóc llicenciada en Ciències Físiques amb l’especialitat Física de la Terra i el Cosmos. Vaig realitzar els estudis a la Universitat de Barcelona i vaig acabar l’any 1989. L’any 1996 vaig realitzar el Màster en Logística i Producció a ICT. L’any 2005 vaig estudiar el Programa de Desenvolupament de Directius a l’ IESE . He treballat en càrrecs de direcció en diferents multinacionals, de la industria farmacèutica en el sector de la logística i de la qualitat. Tinc un caràcter obert i rigorós.