• REHABILITATION OF A COVERED AS A CELLAR , BAIX EMPORDÀ
  • REHABILITATION OF A COVERED AS A CELLAR , BAIX EMPORDÀ
  • REHABILITATION OF A COVERED AS A CELLAR , BAIX EMPORDÀ
  • REHABILITATION OF A COVERED AS A CELLAR , BAIX EMPORDÀ
  • REHABILITATION OF A COVERED AS A CELLAR , BAIX EMPORDÀ
  • REHABILITATION OF A COVERED AS A CELLAR , BAIX EMPORDÀ
  • REHABILITATION OF A COVERED AS A CELLAR , BAIX EMPORDÀ
  • REHABILITATION OF A COVERED AS A CELLAR , BAIX EMPORDÀ

REHABILITATION OF A COVERED AS A CELLAR , BAIX EMPORDÀ

175 m2

The shed was one of the old cow stables of the house. His rehabilitation is due to the will of the property to used it on one side, still tied to the farm and winery,  and on the other hand, to use it as a typical home area for meals and pantry.

Rehabilitation aims to integrate the environment with the use of traditional materials. The front that closes the winery is made with sliding doors made from reclaimed old wood and glass that allow light into the interior to open them more or less broadly as appropriate.

OUR CONTRIBUTION

The client wanted a special closure to the front of the cellar seen from the vineyards. We did it with old reclaimed wood and glass following the module plank of wood to create a household with areas of light and reflections that can be opened in different ways as needed. The work has not yet been executed.