• REHABILITATION OF THE FORMER AS A FISH RESTAURANT, MATARÓ, MARESME
  • REHABILITATION OF THE FORMER AS A FISH RESTAURANT, MATARÓ, MARESME
  • REHABILITATION OF THE FORMER AS A FISH RESTAURANT, MATARÓ, MARESME
  • REHABILITATION OF THE FORMER AS A FISH RESTAURANT, MATARÓ, MARESME

REHABILITATION OF THE FORMER AS A FISH RESTAURANT, MATARÓ, MARESME

260 m2

DESCRIPTION

The one plant neoclassical building closes Square Fish to the south. To the rear of the building is mounted on the old wall of Titus in the course of which is three floors below the level of the square.

The reform of the fish place as a restaurant suggests its location, with two entrances, which uses the symmetry of the building.  One is access to the restaurant and the other to services needed.

In the centre of the building, closed by a glass behind the columns and left exempt, is the dining room. The back facade of the original building openings minded view point.
On the lower floors are found kitchens and other dinning room for faster meals with access to the street side, which can operate independently.
The work has been selected for the award Puig i Cadafalch de 1993.

OUR CONTRIBUTION

It was a joint effort with the client to understand how a restaurant with several dining rooms of different services operates , and adapt the program to work in a listed neoclassical building .