• REFORM OF A FLAT IN BEETHOVEN STREET, BARCELONA
  • REFORM OF A FLAT IN BEETHOVEN STREET, BARCELONA
  • REFORM OF A FLAT IN BEETHOVEN STREET, BARCELONA
  • REFORM OF A FLAT IN BEETHOVEN STREET, BARCELONA
  • REFORM OF A FLAT IN BEETHOVEN STREET, BARCELONA
  • REFORM OF A FLAT IN BEETHOVEN STREET, BARCELONA
  • REFORM OF A FLAT IN BEETHOVEN STREET, BARCELONA

REFORM OF A FLAT IN BEETHOVEN STREET, BARCELONA

310 m2

DESCRIPTION

The apartment to reform comes from the division of a larger apartment. It is for a young couple with a child. The apartment overlooks the front and back of the building and has about 200 m2.

The kitchen is the central organizer of the house and separates areas for day and night. The materials are high quality.
OUR CONTRIBUTION

The client wanted the highest design and quality. We solve all the details to find constructive solutions to enhance material that ended up giving luminosity to the flat, one of the great desires of the client.