• Renovation of warehouse as a cinema ZumZeig, Barcelona
  • Renovation of warehouse as a cinema ZumZeig, Barcelona
  • Renovation of warehouse as a cinema ZumZeig, Barcelona
  • Renovation of warehouse as a cinema ZumZeig, Barcelona
  • Renovation of warehouse as a cinema ZumZeig, Barcelona
  • Renovation of warehouse as a cinema ZumZeig, Barcelona
  • Renovation of warehouse as a cinema ZumZeig, Barcelona
  • Renovation of warehouse as a cinema ZumZeig, Barcelona
  • Renovation of warehouse as a cinema ZumZeig, Barcelona
  • Renovation of warehouse as a cinema ZumZeig, Barcelona
  • Renovation of warehouse as a cinema ZumZeig, Barcelona
  • Renovation of warehouse as a cinema ZumZeig, Barcelona
  • Renovation of warehouse as a cinema ZumZeig, Barcelona

Renovation of warehouse as a cinema ZumZeig, Barcelona

255 m2

DESCRIPTION

The cinema is located on the ground floor of an apartment building. The main access to the property divides the local in two areas, the theater entrance and the bar.  At the back in the old covered patio, there is the cinema.

The interior walls of the two accesses made with rounded wooden planks placed vertically to help drive and manage the circulation towards the interior.

The projection room is raised so you can see inside through small openings cut in the glass walls.

The cinema hall is organized with the best use of vision and aisle on each side. To ensure optimal visibility we created pending pavement about one meter from original level.

 

OUR CONTRIBUTION

The space achieved shows prime materials and spaces in its primary use, with minimal handling. Everything is shown and visually connected: the windows of the projection room, the windows on the roof of toilets, finishing or not finishing of walls, cement bar, unvarnished wood, the ceiling positioned upside down, the opened ticket office used as a bar. All this in order to give real prominence to the fiction, the true soul of the place, so the immediate atmosphere could not distract cinephile’s attention.