• NEW LABORATORY FOR PENEDÈS GARRAF COMMONWEALTH, VILAFRANCA
  • NEW LABORATORY FOR PENEDÈS GARRAF COMMONWEALTH, VILAFRANCA
  • NEW LABORATORY FOR PENEDÈS GARRAF COMMONWEALTH, VILAFRANCA
  • NEW LABORATORY FOR PENEDÈS GARRAF COMMONWEALTH, VILAFRANCA
  • NEW LABORATORY FOR PENEDÈS GARRAF COMMONWEALTH, VILAFRANCA
  • NEW LABORATORY FOR PENEDÈS GARRAF COMMONWEALTH, VILAFRANCA
  • NEW LABORATORY FOR PENEDÈS GARRAF COMMONWEALTH, VILAFRANCA
  • NEW LABORATORY FOR PENEDÈS GARRAF COMMONWEALTH, VILAFRANCA
  • NEW LABORATORY FOR PENEDÈS GARRAF COMMONWEALTH, VILAFRANCA
  • NEW LABORATORY FOR PENEDÈS GARRAF COMMONWEALTH, VILAFRANCA
  • NEW LABORATORY FOR PENEDÈS GARRAF COMMONWEALTH, VILAFRANCA
  • NEW LABORATORY FOR PENEDÈS GARRAF COMMONWEALTH, VILAFRANCA
  • NEW LABORATORY FOR PENEDÈS GARRAF COMMONWEALTH, VILAFRANCA
  • NEW LABORATORY FOR PENEDÈS GARRAF COMMONWEALTH, VILAFRANCA

NEW LABORATORY FOR PENEDÈS GARRAF COMMONWEALTH, VILAFRANCA

250 m2

DESCRIPTION

New building located in the centre of the water treatment plant in Villafranca del Penedès.
It is organized on a floor at street level and one floor in basement for parking and storage.
The ground floor units are located in the laboratory and administrative offices near the entrance. The circulations around the building are organized by a corridor around the small areas for common use. The specific labs are located across the corridor. The laboratory itself operates completely open.
The finish two colour game of the facade, aligned with the ramp of the street level, clearly mark the area of access to the building at the corner.

OUR CONTRIBUTION

The administration wanted a project in terms of area and very tight budget, but with all the functional required for its operation. During execution of the work we had to adjust the budget again and changed the facade  system for the building. The client was very pleased with the outcome.