• A RESIDENTIAL HOUSE IN VALLDOREIX, BARCELONA
  • A RESIDENTIAL HOUSE IN VALLDOREIX, BARCELONA
  • A RESIDENTIAL HOUSE IN VALLDOREIX, BARCELONA
  • A RESIDENTIAL HOUSE IN VALLDOREIX, BARCELONA
  • A RESIDENTIAL HOUSE IN VALLDOREIX, BARCELONA

A RESIDENTIAL HOUSE IN VALLDOREIX, BARCELONA

240 m2

DESCRIPTION

The house is located on the site at the top and back to access to gain privacy and  the living area overlooking to the front with more openings.

The house is organized as an “L” with a clear difference in areas day and night. To overcome the height garage with studio attached to the house are placed on the lower ground floor.

The construction system of the house is an interior support wall, with pipes on its outer face.  Subsequently, above them is projected polyurethane foam and closed with a wall which in this case is a brick wall. The inverted roof is flat.
OUR CONTRIBUTION

The client wanted a large day area very different from the area at night, but next, without corridors. The construction system implemented really shortened time building and facilitates implementation.