en

Our Experience

Irabé Projectes SL. is a company with qualified staff that covers all disciplines to provide a quality service from project start to finish.

We coordinate all partners involved in the process and we inform the customer in real time about the project and work without making them travel.

Our Team

Rosa Bassols

Rosa Bassols

DIRECTORA TÈCNICA

Rosa Bassols
Rosa Bassols

DIRECTORA TÈCNICA
34 609 346 184

Sóc arquitecta superior. Em vaig llicenciar l’any 1984 a l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona. Vaig simultaniejar els estudis amb treball en diferents despatxos d’arquitectes i, en acabar els estudis, vaig establir el meu despatx professional, que he gestionat fins a l’actualitat. He treballat en més de 500 projectes entre obra nova i rehabilitació. L’any 2009, vaig cursar un postgrau per a la gestió de projectes en edificació homologat pel Project Management Institute (PMI). Tinc un caràcter dinàmic i pràctic i una sensibilitat femenina que aporta valor afegit als meus coneixements tècnics com arquitecta.
Cristina Bassols

Cristina Bassols

GERENT

Cristina Bassols
Cristina Bassols

GERENT
34 934 522 946

Sóc llicenciada en Ciències Físiques amb l’especialitat Física de la Terra i el Cosmos. Vaig realitzar els estudis a la Universitat de Barcelona i vaig acabar l’any 1989. L’any 1996 vaig realitzar el Màster en Logística i Producció a ICT. L’any 2005 vaig estudiar el Programa de Desenvolupament de Directius a l’ IESE . He treballat en càrrecs de direcció en diferents multinacionals, de la industria farmacèutica en el sector de la logística i de la qualitat. Tinc un caràcter obert i rigorós.