Serveis

Tots els nostres serveis estan signats i garantits per arquitectes professionals de principi a fi. T’assegurem el millor preu.

Projectes d’arquitectura

Ens reunirem amb tu per a estudiar com vols casa teva, per a entendre que tens el cap i fer un disseny segons les teves necessitats.

Dissenyarem casa teva aportant la nostra experiència i solucions o opcions i la discutirem amb tu fins que ho vegis clar i entenguis tot.

Generarem imatges realistes per a que vegis clarament com serà la teva casa acabada.

Planificarem tots els passos per a que sàpigues on anem i en quin temps.

Tancarem el preu del projecte implicant a tots els industrials que intervindran en l’obra per tal d’aconseguir un preu real i verificat.

Farem els projectes i les gestions en els organismes oficials com col·legis professionals, ajuntaments, subministres per a poder construir la teva casa sense que tu t’hagis d’ocupar de res.

Construcció a preu tancat

Quan tanquem el projecte i tinguem la llicència d’obres, començarem l’execució de casa teva, en el temps i el pressupost acordat prèviament i segons el pla establert.

Mentre es construeix part de casa teva de forma industrialitzada i sota control en la nostra fàbrica, estarem en el solar preparant el terreny, els fonaments i part de les instal·lacions per a quan arribi la resta.

Un cop col·locada l’estructura i els tancaments que han vingut des de la fàbrica, podem començar amb els acabats que prèviament has escollit en la definició del projecte.

La teva casa estarà llesta molt aviat i només has de mirar com creix!

A punt per a començar el teu projecte?

Sol·licita el teu pressupost 100% GRATIS i coneix les dades reals del teu projecte en 24 hores

Necessites estalviar per a fer-te una casa?

Subscriu-te i aconsegueix l’accés immediat i gratuït al vídeo: Les dos formes d’estalviar en la construcció de la teva casa.

Les teves dades estan segures amb nosaltres. No les compartirem.

Gràcies per Subscriure't, molt aviat rebràs el vídeo al teu correu